Математика

Голем дел од вас сигурно мислат дека во математиката нема по нешто за секого.

Но математиката помага логички да размислувате и да развивате вештини за проблемско решавање, што ќе допринесе за вашето понатамошно образование и кариера.

 • Аналогно време

  Вовед во гледање и читање на аналоген часовник.

 • Делење

  Вовед во делење.

 • Деноноќие

  Вовед во концептот на деноноќие и дигиталното (24 часа) време.

 • Работа со податоци

  Основен вовед во работа со податоци и создавање графикони.